Долучись до благодійництва – намалюй листівку 20 Січня 2012 14:01

З 2011 року Міжнародний благодійний фонд "Здоров"я українського народу" реалізовує проект "Відродження української поштової листівки".

Мета проекту:  відродити традиції відправлення поштових листівок задля залучення благодійних пожертв, які будуть скеровані на реалізацію соціальних проектів пов’язаних із покращенням здоров’я українського народу.
 
В межах проекту публікуються листівки формату поштової листівки (148 х 105 мм), які передаються в продаж у відділеннях Київської дирекції УДППЗ "Укрпошта", Книгарні "Є" та інших мережах роздрібної торгівлі.

Частина коштів від продажу кожної листівки буде передана на благодійні цілі. Інформацію про результати залучення коштів та їх використання можна буде прочитати на сайті www.postcard.org.ua (*сайт в процесі розробки та перенесення на новий хостинг, тому можуть виникати труднощі із його завантаженням)
 
Наразі до друку готуються листівки до дня Св.Валентина та 8 березня. Якщо Ви маєте гарні ілюстрації, які хотіли б розмістити на поштових листівках та долучитися до доброї справи, надсилайте макети на електронну адресу [email protected] до 20 січня 2012 року.
 
Якщо Ваші дизайни будуть відібрані для друку, Вас буде повідомлено додатково про технічні характеристики підготовки макетів готових до друку.
 
Можливе обговорення оплати наданого зображення.
 
Протягом року також будуть опубліковані листівки:
 – до Великодня
 – до дня матері
 – до Дня незалежності
 – до Нового року та Різдва Христового
 – вітальні
 – краєзнавчі тощо
 
З приводу будь-яких запитань контактуйте з керівником проекту Альоною Герус, за тел. (044) 223 91 03, 097 8373381, 050 337 84 85.

Міжнародний благодійний фонд "Здоров"я українського народу"