Оголошується набір дебютантів Благодійного Балу 16 Лютого 2012 16:51

Відкрито прийом анкет-заявок дебютантів на участь у III Благодійному Балі, який пройде 27 квітня 2012 року в Міському палаці культури м. Кременчук!

За традицією Дебютанти відкривають бал, їх вихід є одним з основних елементів програми. Право першого танцю – почесна і відповідальна місія, тому молоді люди одягнені особливо вишукано – дівчата в білосніжних сукнях, а юнаки у костюмах або фраках виконують святковий полонез. Цей танець зворушливий і, в той же час, урочистий, саме він задає балу загальне піднесений настрій.

Саме завдяки участі у підготовці та проведенні Благодійного Балу молоді люди самим безпосереднім чином долучаться до класичної культури і, завдяки широкому висвітленню цієї події в пресі і по телебаченню, служитимуть зразком наслідування для інших молодих людей міста.

Майбутні дебютанти мають відповідати наступним вимогам: вік дівчат від 18 до 24 років, вік юнаків від 18 до 26 років, бути неодруженими. Дебютантами Балу стануть кращі представники свого покоління. Після проходження першого етапу відбору Дебютантам належить завзята місячна підготовка до Балу з танцмейстером Анастасією Чижовою (клуб танцю та фітнесу «Дегаже»), яка і очолить курс підготовки дебютантів! І, звичайно, сам Бал, наповнений хвилюючими переживаннями, урочистим полонезом, запаморочливими вальсами і іскрометним галопом!
Участь дебютантів у Благодійному балі є безкоштовною.
За умови проходження етапу відбору, Дебютант бере на себе зобов’язання дотримуватися дрес-коду: біле плаття повної довжини для дівчат і чорний костюм (або фрак) для юнаків.

Анкету необхідно відправити до 19 березня 2012 року з приміткою «Дебютант Благодійного Балу 2012» на електронну адресу: [email protected] або принести за адресою: вул. Шевченка 19/3.

Довідкова інформація за телефоном 3-51-06, 050-308-02-21 Ольга Коваль

Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій (КМКМО)