Фонд Устина Мальцева допоміг багатодітній родині 22 Березня 2012 16:52

Фонд Устина Мальцева допоміг багатодітній родині

У селі Богданівка Херсонської області проживає Єлфимова Любов Петрівна зі своїми дітьми. Любов Петрівна – щаслива людина, адже дітей у неї аж 9! Найстаршій дочці Тетяні 16 років, а найменшому Владу 1,5 роки. Їхню родину можна назвати зразковою: мати турботлива, діти завжди нагодовані, виховані, добре навчаються у школі. Старші діти беруть участь у творчій самодіяльності школи, і викладачі відмічають, що вони входять до «активу» класу. У сім’ї панує взаєморозуміння, повага і любов. Але, на жаль, не усе так просто у житті Єлфимових…

Мати і 9 дітей проживають у покинутій хаті! Любов Петрівна – мати-одиначка, немає кому їй допомогти матеріально, а пільг на дітей (близько 4000 гривень на місяць) замало, щоб прожити такій великій родині. Проте Любов Єлфимова не впадає у відчай. Нехай вони живуть скромно, витрачають гроші лише на найнеобхідніше, але Любов Петрівна жодного разу не пошкодувала, що має стільки дітей. Така справжня материнська любов варта поваги!

Десь місяць тому Благодійний Фонд Устина Мальцева дізнався про таку проблему і одразу ж активізував усі сили для допомоги багатодітної родини з села Богданівка. Ще 15 березня 2012 року представники фонду передали двоярусне ліжко, бо ж у домі було лише одне ліжко, на якому спали разом найменші діти. Любов Петрівна і решта 6 дітей ночували на матрацах на підлозі!

А 19 березня Устин Мальцев і його команда знову завітали у гості до багатодітної родини, щоб передати подарунки. Зошити, канцелярія, предмети мистецтва, книги та інші речі було подаровано дітям, завдяки допомозі херсонців, які взяли участь у програмі «Допоможи покинутій дитині».

Любов Петрівна – сильна жінка! За словами Саган Євдокії Адамівни, сусідки Єлфимових, на обличчі у багатодітної мами ніколи не бачили сліз. Жінка жодного разу не опустила руки, а життєві труднощі і нестача грошей лише допомогли їй загартувати характер і витримку. Жагу до життя і радість кожного дня Любов Петрівна прищеплює і своїм дітям:

«Бути матір’ю – це титанічна праця, особливо якщо у вас 9 дітей, проте я ні про що не шкодую! Кожну свою дитину я люблю однаково і жодну з них не дозволю скривдити. Разом ми досягнемо усього і все у нас буде добре!»


Галерея (8 фото)

* Для перегляду клікніть на фото