Маргарита Ващук: Цінність Річного звіту про стан розвитку благодійності в Україні – в об’єктивності і незаангажованості 22 Березня 2012 19:02

Маргарита Ващук: Цінність Річного звіту про стан розвитку благодійності  в Україні – в об’єктивності і незаангажованості

Річний звіт про стан розвитку благодійності в Україні – 2011 показує об’єктивну ситуацію, що існує в сфері благодійності.

Таку думку висловила підприємець і громадський діяч Маргарита Ващук на презентації Річного звіту, що пройшла 21 березня 2012 року в інформаційному агентстві «RegioNews».

За її словами, в українських ЗМІ було багато абсолютно необ’єктивної інформації щодо стану благодійності. «Це була цілком суб’єктивна інформація, дані, які ні на чому не ґрунтуються, що, у свою чергу дискредитувало багато речей у благодійності серед читачів», – сказала Маргарита Ващук.

«Цей звіт показує об’єктивну ситуацію, – підкреслила вона. – И ви, журналісти, можете відштовхуватися від нього і публікувати перевірені дані, посилаючись на нього. Це достовірна, об’єктивна інформація, зібрана людьми незаангажованими. Думаю, саме в цьому – цінність звіту».