Представники Асоціації благодійників взяли участь у IV Форумі Громадянської Асамблеї України 23 Березня 2012 11:49

Представники Асоціації благодійників взяли участь у IV Форумі Громадянської Асамблеї України

22 березня 2012 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» пройшов IV Форум Громадянської Асамблеї України. Форум є найбільшою в Україні громадянською мережею, що об’єднує понад 400 громадських та експертних організацій з усіх регіонів. У роботі Форуму взяли участь близько 400 делегатів, серед яких – представники Асоціації благодійників України.

Основна мета Форуму – вироблення спільної позиції організацій громадянського суспільства щодо захисту прав і свобод громадян, європейської інтеграції України, парламентських виборів 2012 року, підвищення впливу громадянського суспільства.

Серед ключових питань, що обговорювалися під час заходу, – забезпечення прозорих та чесних парламентських виборів – 2012 шляхом консолідації зусиль всіх громадянських мереж та організацій, вплив організацій громадянського суспільства на процес підготовки нової Конституції України, розвиток та поширення кращих практик самоорганізації громадян. На Форумі, зокрема, було презентовано Громадянський законодавчий пакет, одним зі складових якого є проект закону про порядок підготовки й затвердження нової Конституції України.

У рамках презентаційних заходів виконавчий директор Асоціації благодійників України Юлія Яндрова розповіла про діяльність Асоціації і представила Річний звіт про стан розвитку благодійності в Україні – 2011.


Галерея (8 фото)

* Для перегляду клікніть на фото