Презентація Всеукраїнського благодійного проекту «Відчути книгу» для дітей з вадами зору 2 Квітня 2012 15:29

3 квітня 2012 року о 12:00 в приміщенні інтернату №5 для сліпих дітей (Київ, вул. Вишгородська, 35) відбудеться презентація Всеукраїнського благодійного проекту «Відчути книгу» та соціальної аудіокниги «Відчути книгу».

У заході візьмуть участь Денис Силантьєв, Остап Ступка, Ольга Сумська, Владислав Ващук, Василь Вірастюк та інші, хто долучився до благодійного проекту.

Соціальна аудіокнига «Відчути книгу» – ініціатива Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання, мета якої – запис і розповсюдження спеціальних аудіокниг для незрячих дітей та дітей з вадами зору.

Місія проекту – надати дітям з вадами зору та незрячим дітям можливість самостійно вивчати українську літературу за допомогою аудіокниг. Задля цього були начитані і записані легендарні твори видатної української поетеси Ліни Костенко, а також Оксани Сайко та Мар’яни Савки.

CD-диски із даними творами, а також аудіоплеєри та аудіосистеми отримають усі 35 дитячих будинків для дітей з вадами зору в Україні.

Учасники проекту – Денис Силантьєв, Богдан Бенюк, Остап Ступка, Оксана Байрак, Володимир Горянський, Ольга Сумська, Рима Зюбіна, Соломія Вітвіцька, Тетяна Гончарова та інші.

З питань акредитації прохання звертатись до Тетяни Кульби, тел. (097) 987-8-111, e-mail: [email protected].