Стратегічні сесії «Як працювати з компаніями в рамках корпоративної соціальної відповідальності» 3 Квітня 2012 12:14

Центр «Розвиток КСВ» в рамках Проекту «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER) оголошує про прийом заявок від регіональних громадських організацій на участь у стратегічних сесіях «Як працювати з компаніями в рамках корпоративної соціальної відповідальності». Сесії відбудуться 10-12 квітня у м. Київ.

Під час стратегічних сесій громадські організації:

  • отримають нагоду дізнатися про корпоративну соціальну відповідальність «з перших вуст», від найбільших компаній України, та обговорити співробітництво з ними;
  • зможуть поспілкуватися та налагодити партнерство з представниками провідних компаній України;
  • дізнаються про можливу співпрацю з Центром «Розвиток КСВ» в рамках ініціатив та проектів Центру на регіональному рівні;
  • спланують першу спільну акцію – Національний день корпоративного волонтерства та моделі залучення компаній.

Компанії, які будуть запрошені до участі, – ДТЕК, Метінвест, Ернст енд Янг, МЕТРО, life:), Київстар, Tetra Pak, Platinum Bank та інші.

Учасниками сесій можуть стати регіональні організації, включаючи організації з міста Київ, що мають досвід співпраці із бізнесом або бажають системно працювати з компаніями. Якщо організатор отримає декілька реєстраційних форм від різних організацій одного регіону, організацію обиратимуть представники Центру «Розвиток КСВ» та Проекту UNITER.

Важливо: Центр не оплачує проживання та проїзд, розглядаючи ці витрати як інвестиції самих неурядових організацій в розвиток свого потенціалу співпраці з бізнесом. Організації можуть звертатися до інших фондів та компаній щодо відшкодування цих витрат. Водночас Центр забезпечує роздатковими матеріалами, харчуванням під час сесій та змістовною інформацією.

Для реєстрації: просимо заповнити реєстраційну форму, яку можна знайти на сайті Центру «Розвиток КСВ», та надіслати на мейл [email protected] до18:00 5 квітня 2012 р.

З питань участі в стратегічних сесіях звертайтесь: Губанкова Олена, Центр «Розвиток КСВ», (044) 280-11-47.

Джерело: Громадський простір