Запрошуємо долучитися до національного круглого столу лідерів думок «Вантаж «300» 6 Жовтня 2023 11:24

Запрошуємо долучитися до круглого столу «Вантаж «300», результатом якого стане підписання документа «Резолюція про поранених», що дозволить допомогти владі змінити ставлення суспільства до поранених (всіх підпорядкувань, а також звільнених зі збройних сил та з інших силових структур, ветеранів та цивільних), які отримали травми під час повномасштабного вторгнення та відпрацювати відповідні наративи задля розв’язання існуючих проблем.

Захід відбудеться 12 жовтня 2023 року о 13:30 в приміщенні Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16).

Цей круглий стіл має на меті розгорнути національний діалог з метою зміни ставлення суспільства до захисників, до героїв, які пролили кров та втратили здоров’я під час оборони України. Разом із лідерами різних сфер планується узгодити кроки і механізми підтримки поранених.

Серед запрошених: профільні міністерства, відомства, омбудсмени, поранені і їх сім’ї, журналісти, блогери,  лідери думок, амбасадори програм та проектів та громадські діячі.

Теми для обговорення: 

– Важливість комплексної підтримки поранених та їх сімей;

– Створення єдиного медичного простору для догляду поранених;

– Забезпечення психічного здоров’я поранених та результативна психотерапія;

– Захист прав поранених та їх правова підтримка;

– Міфи та реальність про лікування поранених в Україні та за кордоном;

– Адекватна реабілітація поранених;

– Адаптація поранених до подальшого життя;

– Оптимізація фінансування турботи про поранених.

Заключним акцентом цієї події стане підписання документу «Резолюція про поранених», який висвітлить дороговкази, а також допоможе дотримуватись адекватних рішень задля допомоги та підтримки поранених.

Формат заходу: офлай з онлайн трансляцією.

Акредитація за лінком: https://forms.gle/njhQg5Qe8Fry1GP77. Кількість місць обмежена.

Додаткова інформація за тел.: +38 067 466 64 93.

Організатор круглого столу: МБФ «Здоров’я Українського Народу». Захід проводиться за сприяння ВБО «Асоціація благодійників України».

Місце: Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ», вул. Б. Хмельницького, 8/16, м. Київ. (ст. метро Театральна). Паркуватись комфортно у ТЦ «ЦУМ».

*Увага! З безпекових міркувань прохання до всіх учасників уникати публічного розповсюдження інформації про місце та час проведення заходу.