Видавництво «Glowberry Books» презентувало дитячу книгу про футбол 6 Червня 2012 16:30

Видавництво «Glowberry Books» презентувало дитячу книгу про футбол

Українське діджитал-видавництво «Glowberry Books» разом з компанією «Майкрософт Україна» провели презентацію нової книги для дітей «Райдугони та феєрична гра». Автор книги Антон Сіяніка, ілюстратори Світлана Мороз і Костянтин Федоров створили ще одну захоплюючу історію про братів-драконів. Друга із серії книг про Райдугонів присвячена футболу і розповідає маленьким читачам про захоплюючий світ спортивних змагань.

Директор видавництва Ольга Черепанова зазначила: «Серія Райдугонів – це український контент, який активно розвивається в книжковому та інтерактивному напрямку. Як і перша історія серії, друга книга «Райдугони та феєрична гра» найближчим часом буде доступна для читання для всіх основних інтерактивних платформ. Найближчим часом Глоуберрі Букс планує випустити ще дві книги, які продовжують пригоди Райдугонів. Так само за мотивами книг написаний сценарій для повнометражного мультфільму».

Дата презентації нової книги була обрана не випадково, а саме – 1 червня 2012 року, у Всесвітній день захисту дітей. Нещодавно «Glowberry Books» стало членом Асоціації благодійників України. Видавництво не тільки створює гарні книги, які подобаються дітям, а й опікується тим, щоб вони могли бути доступні. У рамках благодійної діяльності частина тиражу нової книги «Райдугони та феєрична гра» буде передана в багатодітні та неповні родини, а також у дитячі будинки.

Напередодні футбольного свята цю акцію підтримали і підписали книги для дітей зірки українського футболу: Сергій Федоров, Владислав Ващук і Артем Яшкін.

У рамках презентації також були підведені попередні підсумки літературного конкурсу від «Glowberry Books». Головний редактор журналу «Гарні батьки» і «Твоє маля» Влада Барсукова відзначила кращі роботи і визначила фіналістів.


Галерея (4 фото)

* Для перегляду клікніть на фото