Благодійники здійснили мрії буковинських дітей-сиріт 7 Червня 2012 13:34

До дня захисту дітей відбулась втретє благодійна акція «Буковинська мрія». Діти-сироти та з багатодітних сімей писали листи протягом року, і 2 червня в гірськолижно-туристичному комплексі «Мигово» їх мрії втілили у реальність благодійники та меценати.

2 червня гірськолижно-туристичний комплекс «Мигово» став для цих хлопчиків та дівчаток Буковини казковим місцем здійснення їх мрій. Щорічний благодійний проект «Буковинська мрія» цьогоріч подарував дітям-сиротам та дітям-інвалідам два омріяних дня, протягом яких організатори влаштували для них справжнє свято.

До проекту долучилися влада та підприємці краю, які з радістю допомогли, щоб дитячі мрії здійснилися. Для дітей підготували розважальну програму, до якої залучили спортсменів футбольного клубу «Буковина», клоунів, учасників театру ляльок та буковинських зірок, а також провели майстер-класи з танцювальної, перукарської, дизайнерської майстерності.

Серед дитячих мрій, так щиро висловлених у листах, найчастіше траплялися бажання реалізувати себе в житті та знайти свою сім’ю. Не забули маленькі мрійники й про велосипеди, телефони, іграшки, ноутбуки, фарби та багато іншого. Силами меценатів-«чарівників» всі 450 мрій були здійснені.

Джерело: ЧДТРК