До майстерні успіху Фонду братів Кличків хочуть потрапити понад 1200 дітей з усієї України 20 Червня 2012 16:33

Завершився прийом заявок на участь у Всеукраїнському освітньому таборі  «Майстерня успіху», що другий рік поспіль організовує  Фонд братів Кличків.
Кількість бажаючих потрапити до  табору  рекордна – понад 1200 дітей з усіх куточків України.  Найактивнішими були хлопчики та дівчатка з Київської,  Дніпропетровської,   Донецької та Закарпатської областей.  Впродовж місяця діти надсилали до Фонду роботи, що ілюструють  їхні таланти, хобі та захоплення (пісні, відео – роботи, фотографії, інш.)

«Ми дякуємо усім нашим дописувачам за різноманітні та цікаві заявки. Попереду у нас нелегкий вибір.  Завдяки цьому унікальному конкурсу ми вкотре переконалися, що Україна   багата на  талановитих дітей, котрі прагнуть рокрити свій потенціал та досягти успіху у житті. Переконані, що наша  «Майстерня успіху» допоможе їм у цьому», – зазначила Ганна Старостенко, виконавчий директор БО «Фонд братів Кличків».  

Зараз експерте журі обирає найкращі заявки, що відповідають умовам Конкурсу (http://maisternya.klichkofund.org/) Уже 25 червня на офіційному сайті Фонду братів Кличків www.klichkofund.org.ua будуть оголошені переможці конкурсу.  200 найталановитіших підлітків стануть учасниками програми літнього освітнього табору «Майстерня успіху». Програма буде реалізована на території літнього оздоровчого табору «Лідер», Київ, Пуща-Водиця, вул. Юнкерова 16, (http://www.lider.in.ua/) з  9 по 23 серпня 2012 року.