В Тернополі пройде благодійна акція «Територія милосердя» 23 Липня 2012 11:36

Відкрити своє серце, а разом з ним і гаманець назустріч потребуючим дітям, спонукає благодійна акція «Територія милосердя». Лише так, наголошують організатори, люди пізнають щось вище, ніж матеріальну підтримку.

Андрій Марчук, гендиректор організації «Карітас»: «Через відкрите серце відкривається щось більше, дивлячись на потреби тих людей, дітей, які є дійсно обділеними, які є в потребі».

Про користь благодійності для самих меценатів говорять усі партнери акції. Вони сподіваються, що до них обов’язково долучаться ті категорії людей, які передусім мають, чим допомогти дітям.

Володимир Сулима, заступник начальника управління соціальної політики Тернопільської міськради: «Хотілося б висловити таке сподівання, що до цієї акції долучаться наші підприємці міста, люди заможні, а також усі небайдужі громадяни нашого міста. І я вважаю, що це корисним буде не тільки для дітей, але, мабуть, і для всіх тих людей, які приймуть участь у цій благодійній акції».

Будь-яка річ, що сьогодні непотрібна вам, може стати корисною для вихованців дитбудинку, наголошують організатори благодійного марафону «Територія милосердя».

Євген Підгурський, організатор благодійної акції: «Є в нас звичка приймати, і треба виховувати в собі звичку віддавати те, що, в принципі, є менш потрібне. В кожного з нас є свої речі, які він може так чи інакше віддати для тих, хто потребує більше. Це може бути книжка, згадувалось, це може бути блокнот, це може бути якась канцелярія. Це може бути будь-що, що може бути в принципі корисне дитині від 3-х до 18 років».

Благодійний марафон «Територія милосердя» у Тернополі триватиме до кінця серпня. Одяг, шкільне приладдя, засоби гігієни, гроші та іграшки приймають у приміщенні фонду «Карітас», за адресою: вулиця Замонастирська, 1. З’ясувати, що в першу чергу потрібно дітям, можна за номерами телефону: 52-36-84 та 52-54-89. В останній день акції зібрані речі та кошти передадуть у дитячий будинок «Пресвята родина», села Петриків, де проживають діти від 3-х до 18-ти років.

Джерело: NTer.Net.Ua