12 серпня відбудеться перший в Україні «Благодійний Пікнік» 30 Липня 2012 14:07

12 серпня 2012 року відбудеться перший в Україні «Благодійний Пікнік», організований Благодійним фондом «Благомай». Початок пікніка в 13:00 на території Національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1, найближче метро – «Виставковий центр»).

Благодійний внесок за участь у заході – від 100 гривень (якщо можете більше – будемо вдячні). Всі виручені кошти підуть на потребі 13 дитячих будинків Київської області, якими опікується Фонд «Благомай».

Під час пікніка запланована концертна програма з масою конкурсів і розваг, яку відвідають благодійники, наші спонсори й меценати, бізнесмени, ЗМІ, представники шоу-бізнесу. Музичний супровід заходу Dj Timo і Dj X-Cite, також виступить група MIF.

Пікнік пройде на великій території шашликового містечка на 9 альтанок, на 10-15 чоловік кожна. Якщо плануєте прийти великою компанією, можна забронювати альтанку (кількість альтанок обмежена). Їжу і напої можна взяти із собою, а можна придбати на території. До уваги відвідувачів – шашлики і гриль-меню, млинці, пиво і напої від ресторану «АНІ», а також узбецький плов від східного кафе. Перші 50 гостей отримають безкоштовну склянку шампанського.

Проведіть незабутній відпочинок у приємній компанії й зробіть добру справу – допоможіть дітям!

Карти для заїзду на автомобілях (через вул. Академіка Заболотного) і для тих, хто буде без автомобіля, – на сайті БФ «Благомай».

Всі питання і бронювання альтанок за телефонами: (063) 343-77-52 – Євгеній, (044) 583-50-61 – Ірина, e-mail: [email protected].

Джерело: БФ «Благомай»