Прес-конференція з нагоди першого в Україні благодійного рок-фестивалю 20 Серпня 2012 15:03

Благодійний фонд «Серце до Серця» та телеканал М1 запрошує до прес-центру Українського Дому на прес-конференцію. Тема зустрічі – всесвітньовідомий фестиваль «Woodstock» та зародження його в Україні.

Зустріч відбудеться у вівторок, 21 серпня 2012 року, за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик 2. Початок о 12 годині.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • Євгенія Баранська, Голова правління ВБФ «Серце до Серця»;
  • Єжи Конік, голова наглядової ради ВБФ «Серце до Серця»;
  • Валентин Коваль, Генеральний директор телеканалів М1 та М2;
  • Вадим Красноокий, соліст гурту «Мед Хедс»;
  • Іван Леньо та Володимир Шерстюк , учасники гурту «Kozak System»;
  • Тимофій Мороховець та Тарас Мельниченко, учасники гурту Panke Shava.

28, 29 та 30 серпня на аеродромі в місті Калинівка Вінницької області стартуватиме фестиваль «WOODSTOCK УКРАЇНА», організований Благодійним фондом «Серце до Серця» разом і з телеканалом М1.

Благодійний фестиваль музики фонд проводить цього року вперше. Метою проведення фестивалю «Woodstock Україна» є пропаганда волонтерського руху, благодійності, розвиток творчого потенціалу країни, масової музичної культури, формування естетичного смаку шанувальників різних музичних стилів, об’єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, згуртування мешканців різних частин України.

Упродовж трьох днів для гостей фестивалю будуть грати 36 гуртів з України, Польщі та Естонії, а хедлайнерами стали «Скрябін», «Мед Хедс» та «Kozak System». Кузьма, соліст гурту «Скрябін», є не тільки хедлайнером, а й ініціатором та ведучим фестивалю. На території аеродрому буде організовано багато творчих та тематичних майданчиків: стіна для графіті, байкарський табір, музична сцена для вільних виконавців, різноманітний hand-made.

З питань акредитації медіа та за додатковою інформацією звертайтеся до Насті Вергелес за телефоном (044) 278-40-19 або на ел. пошту [email protected].

Джерело: «Громадський простір»