Херсонський благодійний фонд «З надією в серці» відкриває збір пожертвувань для Будинку дитини з ураженням ЦНС «Малютка» 30 Серпня 2012 13:50

Благодійний фонд «З надією в серці» відкриває збір коштів для потреб Херсонського обласного Будинку дитини з ураженням ЦНС «Малютка». У Будинку дитини «Малютка» перебувають близько 80 дітей віком від кількох місяців до 4-х років.

У багатьох є родини, які не в змозі рятувати хвору дитину (тут лікують дітей з важкими формами ДЦП та інших захворювань). Але не менше й тих, хто став сиротою при живих мамі й таті, яких позбавили прав, поки маля було в дитбудинку.

Незважаючи на свій вік, ці дітки вже знають, що таке жорстокість і байдужність навколишнього світу. Але в кожного з нас їсти шанс повернути їхню довіру до дорослих, на власному прикладі довівши, що світ не без добрих людей. Всі разом ми обов’язково зробимо їх життя трошечки яскравішим і легшим. Якщо кожен з нас виділить зі свого сімейного бюджету хоча б кілька гривень, ми зможемо придбати для цих малят найнеобхідніше: засоби гігієни, одяг, книги і, звичайно ж, іграшки. Діти з «Малютки» дуже допитливі і творчі, разом з вихователями вони майструють чудові вироби.

Крім того, якщо у вас вдома є одяг, взуття, книги, іграшки (тільки не м’які), які ви можете пожертвувати дітям, – будемо дуже раді допомозі. Особливе прохання – щоб речі були чистими і цілими.

Також вітається і особиста участь у житті дітей з дитячого будинку. Разом погуляти на площадці, пограти в рухливі ігри, помалювати, просто побалакати, прийти в гості. Вони будуть дуже ради!

Давайте відкриємо свої серця дітям, які більше за інших мають потребу в турботі і теплі!

За докладнішою інформацією звертайтеся у Благодійний фонд «З надією в серце», тел. (0552) 46-06-74, www.hopefund.com.ua/malutka.html