Харківські волонтери зібрали портфелі для вихованців дитячих будинків 3 Вересня 2012 10:43

Благодійна акція почалася за тиждень до 1 вересня, а вже сьогодні волонтери почнуть розвозити зошити, альбоми, олівці й ручки у дитячі будинки області.

У торговому центрі на окружній дорозі в районі Олексіївки вже тиждень стоїть волонтерський пост – візок для покупок, прикрашений повітряними кульками, і плакат з описом акції «Зберемо портфель разом».

Щовечора волонтери відвозять візок, повний канцтоварів. Зошити, альбоми, кольоровий папір, фарби та інші необхідні школяру речі на початку цього тижня потраплять до рук вихованців чотирьох дитячих будинків області: Зміївського дитячого будинку, Центру соціальної реабілітації «Гармонія», Лозівської школи-інтернату та Богодухівського дитячого дому-інтернату.

Волонтери з фонду «Майбутність і надія» розповідають, що жителі Харкова легко відгукуються на пропозицію купити що-небудь зі шкільних приладь для дитячих будинків.

«Декому простіше дати гроші, а не вибирати канцтовари. За перші чотири дні акції ми зібрали 1445 гривень. Щодня ми відвозимо повний візок канцтоварів, а у вівторок люди заповнили півтора візка. Часто кольоровий папір, олівці або фарби приносять діти. Багато хто з них вперше дізнаються про те, що є діточки, і яких мами з татом немає, і їм потрібна турбота», – говорить представник фонду Алла Сергєєва.

Збирати портфелі для вихованців дитячих будинків волонтери будуть до понеділка. Після – почнуть розвозити шкільні приладдя по дитячих будинках.

Джерело: МедіаПорт