Група Dруга Ріка збирає друзів, щоб підтримати соціальний проект «Я буду жити» 3 Вересня 2012 12:08

12 вересня в концертному клубі Stereo Plaza відбудеться благодійний концерт, учасниками якого стануть Dруга Ріка, Океан Ельзи, Бумбокс, Крихітка, С.К.А.Й., Шима, O.Torvald, Bahroma.

«Океан Ельзи» візьме участь в концерті у тому випадку, якщо буде в цей день в Києві. Якщо дозволить графік, група вийде на сцену і виконає кілька пісень в акустиці.

Мета концерту – збір коштів на закупівлю реактивів для діагностики і препаратів лікування людей з онкологічними захворюваннями з усієї України в Національному інституті раку. Одним з ініціаторів проекту є Асоціація допомоги інвалідам та пацієнтам з хронічними лімфопроліферативніими захворюваннями.

Більше 27 000 українців мають діагноз «лімфома». Щорічно помирає понад півтори тисячі невиліковно хворих. Але все ж є реальна надія на одужання, якщо вчасно почати індивідуальне лікування.

Коментує лідер групи Dруга Ріка Валерій Харчишин: «Ця біда не обирає людей, за соціальним статусом, заможністю та популярністю. На жаль, останнім часом, в моїй родині досить часто звучить слово рак.

Особисто для мене це виклик і я переконаний, що за допомогою віри, друзів і просто небайдужих людей , цю проблему можна вирішити! Але, однією вірою людям не допомогти, інколи життя залежить від банального браку коштів…

Та ми не просимо бігати з плакатами містом і кричати «ґвалт, рятуйте!» Просто прийди, отримай задоволення від чесного рок-н-роллу та врятуй життя!»

Джерело: Партер.ua