«Зелена сцена» допомагає людям 4 Вересня 2012 14:57

Благодійний продаж рукодільних виробів у рамках проекту «Зелена Сцена» відбудеться в Чернігові 7 вересня, у п’ятницю. Організатори ярмарку планують допомогти у зборі коштів на лікування Андрія Меського. У 18-річного хлопця медуллобластома – рак головного мозку. У березні йому вже видалили пухлину в Інституті нейрохірургії (м. Київ). Потім настали довгі дні реабілітації. Хлопець закінчив курс променевої терапії у Чернігівському обласному онкодинспансері та готується до хімії. Самопочуття Андрія сьогодні все ще бажає кращого.

У сім’ї виховується ще одна хвора дитина, інвалід, тому коштів на лікування Андрія обмаль. Єдиним годувальником є батько, але його заробітної плати вистачає лише на найнеобхідніше. Саме тому ми плануємо хоч якось допомогти родині зібрати кошти на подальше лікування сина.

На виставці-продажу на вас чекають вироби від чернігівських майстринь, смачні солодощі та сертифікати на отримання послуг від компаній-партнерів.

Всі кошти, зібрані під час заходу, організатори переведуть на рахунок родини з подальшим звітом у Чернігівському благодійному бюлетені.

Допомогти Андрію Меському ви зможете у п’ятницю 7 вересня з 17 до 20 години на Алеї Героїв.

Раніше, 13 липня, у рамках проекту «Зелена Сцена» відбувся благодійний ярмарок рукодільних виробів для чернігівської художниці Юлії Бондаренко. Дівчині терміново були потрібні кошти на операцію на очах. Для Юлі того вечора зібрали 961 грн. 29 серпня Юлю прооперували у київській клініці. Частину коштів пожертвували небайдужі люди та діячі Чернігова безпосередньо на картковий рахунок дівчини.

Джерело: «Високий вал»