Клуб «4П Фандрайзинг» запрошує на чергове засідання 21 Вересня 2012 12:29

У Києві продовжує діяльність клуб «4П Фандрайзинг» для всіх, хто прагне змін у залученні коштів. Інститут професійного фандрайзингу та Центр філантропії запрошують на клубний захід 24 вересня 2012 року з 16:00 до 18:00 в місті Київ (центральна частина).

Клуб «4П Фандрайзинг» є добровільним та безкоштовним для відвідувань майданчиком для згуртування спільноти навколо найболючішого питання сьогодення – самодостатності громадянського суспільства.

Мета клубу: поліпшення знань про фандрайзинг як системний процес успіху суспільно корисної діяльності у представників громадянського суспільства України.

Експерти клубу – запрошені експерти та відомі діячі в галузі фандрайзингу, організаційної самодостатності, донорської спільноти та соціальної корпоративної відповідальності.

24 вересня 2012 року з вами – Світлана Куц, член Ради директорів Європейської асоціації фандрайзингу, директор МБО «Інститут професійного фандрайзингу». Учасники клубу: представники НУО та всі зацікавлені.

Для реєстрації потрібно вказати: ваше ім’я, прізвище, назву організації, запитання до експерта клубу і ваш контакт.

Заповнену реєстраційну форму надішліть, будь ласка, на електронну пошту [email protected] до 11:00 22 вересня 2012 року!!!

Реєстрація відкрита за принципом «first come – first served».

Вартість відвідання клубу – безкоштовно.

Детальнішу інформацію про місце зустрічі буде повідомлено зареєстрованим учасникам.