Благодійність у конкурсі «Імена, яким довіряють 2012» 24 Вересня 2012 12:51

У Вінниці 25 вересня відбудеться церемонія нагородження лауреатів конкурсу «Імена, яким довіряють» 2012 року. По закінченні заходу переможці запрошуються на благодійну вечерю, де будуть зібрані кошти для лікування дітей, хворих на цукровий діабет.

Рівень довіри вінничан до регіональних підприємств і брендів сьомий рік поспіль визначає конкурс «Імена, яким довіряють». Основою вибору його лауреатів є соціологічне дослідження, підтверджене он-лайн голосуванням. Тому конкурс «Імена, яким довіряють» має репутацію неофіційного та незаангажованого рейтингу, реально відображає популярність номінантів на регіональному ринку.

ЛОГІЧНЕ ЗАВЕРШЕННЯ СВЯТА

Підприємства та бренди, визнані кращими в конкурсі «Імена, яким довіряють», і будуть нагороджені на урочистій церемонії в галереї «Інтершик» 25 вересня. Але конкурс не обмежується лише вшануванням переможців. Керівники компаній-лауреатів та їх найбільш успішні співробітники запрошуються на благодійну вечерю в «FERIDE PLAZA», яка і стане логічним завершенням свята довіри та успіху. На цій вечері кожен гість зможе внести свій посильний внесок у допомогу дітям, хворим на цукровий діабет в інсулінозалежній формі. Зібрані кошти надійдуть у Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця», відомий в Україні та за її межами своєю масштабною і дієвою допомогою.

– Благодійна вечеря вперше проводиться в рамках нашого заходу, – говорить організатор і керівник конкурсу «Імена, яким довіряють» Юрій Меланішен. – Це форма соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством, це ефективна можливість для лідерів життя і бізнесу бути причетними до життя інших людей, які потребують їхньої допомоги.

РОЗУМІННЯ І ДОВІРА

Таким чином фінал конкурсу «Імена, яким довіряють» 2012 року перетворюється на наочну чашу терезів, на одній стороні якої – успіх, а на іншій – милосердя. Тим більше, що всі ми люди, і багато життєвих проблем людям впливовим і значимим відомі не з чуток. Хвороби і тяготи не минуть ні одну сім’ю. Тому благодійність у рамках проекту довіри і лідерства повинна викликати розуміння навіть у самої благополучної людини.

Всі кошти, зібрані на благодійній вечері конкурсу «Імена, яким довіряють», будуть одразу передані у Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця». Вартість вхідного квитка – 250 грн., і половина цієї суми надходить в благодійний фонд. Друга частина фонду сформується за рахунок аукціону, який відбудеться протягом вечора. Аукціон не буде вимагати готівкових грошей, достатньо підпису переміг на сертифікаті.

Для більшої повноти і ясності на вечері відбудеться презентація проекту Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», яка дасть чітке розуміння, як акумулюються кошти і на що вони витрачаються. Представник банку зафіксує всі надходження грошових коштів і оформить їх передачу в благодійний фонд.

БРЕНДИ ТА ЛЮДИ

Але, безумовно, благодійна вечеря – це, в першу чергу, свято. Тому будуть в цей вечір в «FERIDE PLAZA» і красиві емоції нагороджених переможців, і живе тепле спілкування, і яскраві творчі моменти.

Проводиться благодійна вечеря в «FERIDE PLAZA» виключно для лауреатів конкурсу «Імена, яким довіряють» 2012 року, в т.ч. політиків, підприємців та меценатів. На відміну від урочистої церемонії нагородження компаній і брендів в галереї «Інтершик», тут відбудеться вшанування керівників та кращих співробітників компанії-лауреатів. Таким чином, благодійний вечір спрямований на значимість цінності людської особистості у багатьох її аспектах.

Тому для тих вінничан, які захочуть взяти участь у заході, створена категорія «Спеціально запрошений гість» з можливістю замовити запрошення через сторінку конкурсу «Імена, яким довіряють» в facebook, e-mail або особистий блог Юрія Меланішена.

ПОВНОЦІННІСТЬ І ЯКІСТЬ ЖИТТЯ

Відомо, що захворювання дітей на цукровий діабет збільшується у світі стрімкими темпами. Сьогодні в Україні на цукровий діабет хворіє близько 8 тисяч дітей. Всі ці діти для збереження життя отримують інсулін, для введення якого використовуються спеціальні шприц-ручки, які рятують, але не гарантують повноцінного і якісного життя. Помпова терапія, кошти на яку акумулює Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця», сьогодні є новим і унікальним методом введення інсуліну, при якому можлива не тільки затримка прогресування хронічних ускладнень діабету, але і їх зворотний розвиток. Тому природно, якщо лідери конкурсу «Імена, яким довіряють» внесуть свій внесок в благородну справу допомоги хворим дітям.

Безумовно, в цей раз на вечерю в «FERIDE PLAZA» прийдуть ті, хто готовий платити за благодійність і підтримує цю ідею. Можливо, прийдуть не всі лауреати конкурсу, але є надія, що в милосердя і співчуття відгукнеться у серці кожного лауреата конкурсу «Імена, яким довіряють» 2012 року.

Джерело: Фонд «Серце до серця»