Кременчужани назбирали бігом 73 тисячі гривень для лікарень 24 Вересня 2012 15:32

22 вересня у Кременчуці відбулася благодійна акція «Пробіг із вірою в серці». Вже вдруге місто долучилося до проведення такого заходу з метою допомоги новонародженим кременчужанам із вадами здоров’я.

Учасниками цьогорічної акції стали учні та студенти кременчуцьких закладів освіти різних ступенів акредитації, представники влади, члени трудових колективів, вихованці спортивних шкіл і секцій міста, ветерани спорту, пересічні кременчужани. Варто відзначити, що цього дня до благодійного пробігу також приєдналися представники інваспорту Кременчука, оскільки вони, як ніхто інший, цінують здоров’я та життя. За попередніми підрахунками, близько 3 тисяч людей стало учасниками «Пробігу із вірою в серці» 2012 року.

Упродовж заходу на площі Незалежності виступали учасники творчих колективів Будинку дитячої та юнацької творчості. Окрім того, підтримали благодійний пробіг у Кременчуці зірки шоу «Голос країни», у тому числі Наталя Пічкур, NILLO, Олександр Онофрійчук, Назар Іщенко.

Наприкінці благодійної акції головному лікарю Міського пологового будинку вручили сертифікат на суму понад 73 тисяч гривень. За ці кошти планують придбати обладнання для інтенсивної терапії новонароджених лівобережної частини Кременчука. До речі, минулого року завдяки спонсорській допомозі та благодійним внескам учасників пробігу придбали апарат для штучної вентиляції легенів для пологового відділення міської лікарні №2.

Джерело: «Новини Полтавщини»