В останні вихідні вересня у Дніпропетровську – благодійна акція «Жива нитка» 28 Вересня 2012 14:08

29 вересня у Дніпропетровську в сквері ім. Леніна (низ Кірова, біля фонтана) пройде благодійна акція «Жива нитка».

У ході акції всі бажаючі зможуть придбати вироби ручної роботи на благодійному ярмарку. Будуть представлені роботи майстрів міста в регіону: медяники, повстяні вироби, прикраси в різних техніках, вироби зі скла і дерева та інше.

Дорослі і діти зможуть взяти участь у благодійній безпрограшній лотереї, різних майстер-класах, порадувати себе безкоштовним аквагрімом.

Родзинкою акції стане спільна робота майстринь-в’язальниць Дніпропетровська. Всі бажаючі можуть прийти зі своїми інструментами і нитками та взяти участь у спільному в’язанні невеликого виробу (пінеток, іграшок тощо). Також на акції буде пошитий плед з готових в’язаних елементів, який пізніше можна буде придбати на благодійному аукціоні.

30 вересня будуть проводитися благодійні фотосесії. І дорослі, і діти зможуть отримати 20-30 якісних фотографій, взявши участь в 30-хвилинних фотосесіях.

Захід проводиться групою допомоги дітям «Ніка» за підтримки БО «Лампада життя». Виручені кошти будуть передані на лікування двох однокласників – Микити Лотакова та Аліси Нечепуренко. Додаткову інформацію можна отримати на сторінці зустрічі або за телефонами 0963738971 і 0675689177.

Нагадаємо, що раніше організаторами були проведені благодійні акції серії «Цінуй життя», у результаті яких загалом було зібрано 6127 грн. і передано на лікування Марині Кобзевій.

«Ми запрошуємо всіх на наше свято добра! – говорять організатори. – На всіх попередніх заходах ми намагалися показати жителям Дніпропетровська, що допомагати ближнім легко і цікаво. В акції «Жива нитка» ми хочемо об’єднати не тільки людей, які захоплюються в’язанням. А й закликати усіх до надання допомоги тим, кому вона так необхідна. Приходите і творіть добро разом з нами!»

Джерело: Gorod.dp.ua