На головній площі Дніпропетровська станцювали на підтримку онкохворих дітей 1 Жовтня 2012 11:05

На головній площі Дніпропетровська станцювали на підтримку онкохворих дітей

Кілька сотень дніпропетровців у минулу неділю станцювали і заспівали на площі перед Пасажем. Такою акцією молоді люди намагалися «розбудити серця» городян.

У благодійній акції на площі біля каруселі брали участь кілька танцювальних колективів міста, а також просто всі бажаючі. Наявність досвіду було не головне, на репетиції запрошували всіх бажаючих, адже головна мета даного колективного танцю – не продемонструвати вміння, а змусити людей задуматися. Зворушливою, але оптимістичною піснею, під яку танцювали юнаки, учасники сподівалися розбудити серця слухачів і глядачів, а також акцентувати увагу на проблемі онкохворих дітей, яким потрібна допомога.

Акція, що тривала всього близько 10 мінут, вийшла видовищною й доброю. Танець для молодих людей поставив хореограф дніпропетровської команди «Майдансу» Денис Міргоязов, а до організації підключилося кілька спортивних організацій. У результаті на площі біля каруселі пройшов цілий мюзикл за участі байкерів та паркуристів: перші намотували кола по площі, другі перестрибували через лавочки. Видовище зібрало кілька сотень глядачів серед перехожих, деякі від побаченого і почутого навіть розплакалися. Завершилася подія масовими відпусканням у небо повітряних куль.

Джерело: Gorod.dp.ua. Фоторепортаж – за посиланням.