Переможці конкурсу Фонду «Україна 3000» на кращий український дитячий журнал будуть нагороджені 4 жовтня 1 Жовтня 2012 13:32

Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» підвів підсумки Першого всеукраїнського конкурсу на кращий український дитячий журнал навчально-розважального характеру.

Конкурс тривав протягом серпня 2012 року. На адресу організаторів надійшло 14 заявок. Кожне з видань є унікальне, має свої особливості та «родзинки», їхні наклади коливаються від 4 до 60 тисяч, але всіх їх об’єднує одне – бажання сподобатися наймолодшому читачеві, зацікавити його не тільки розважальними, а й пізнавальними і навчальними матеріалами.

Переміг у конкурсі журнал «Крилаті»; Фонд «Україна 3000» здійснить передплату цього видання на суму 4 тисячі гривень. Ще два журнали – «Професор Крейд» і «Котя» – отримали спеціальні відзнаки і передплату по 2 тисячі гривень кожен. Видання отримуватимуть діти з малозабезпечених сімей, вихованці інтернатів і дитячих будинків, діти з особливими потребами.

Церемонія нагородження переможців відбудеться в Києві 4 жовтня 2012 року, в рамках Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал». Вона пройде на Дитячому майданчику, початок о 13:30. Нагороди переможцям вручить Голова Наглядової ради Фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко.

Джерело: МБФ «Україна 3000»