Благодійність заради дітей-сиріт 2 Листопада 2012 12:18

Організована Мальтійською службою допомоги традиційна благодійна акція «Святий Миколай іде до сиріт-2012» розпочинається щороку задовго до свята Миколая. Цьогоріч, зпочинаючи з 1 листопада, Ви можете підтримати листа дитини з дитбуинку або школи-інтернату, адресованого святому Миколаю.

Діти із сиротинців пишуть листи до Святого Миколая, у яких просять про омріяні подарунки. З дитячих листів можна дізнатися також, чим живе дитина, яким є її навколишній світ, що її болить і чого їй бракує. Діти радо пишуть про свої уподобання, улюблені предмети в школі, про свої мрії та особливі здібності…

Уся пошта до Святого Миколая розповсюджується серед жителів міста Івано-Франківська та області. Усі бажаючі можуть підійти в приміщення Мальтійської Служби Допомоги, де отримають лист від дитини. На приготування подарунка дається достатньо часу, а саме – кілька тижнів, до 10 грудня включно.

Подарунок не  обов’язково повинен бути дорогим; краще, якщо він буде корисним. Організатори звертаються із зрозумілим проханням підійти творчо до цього, можливо, навіть написати у відповідь  кілька гарних слів для дитини від святого Миколая. Святково запаковані подарунки будуть вручатися дітям з 20-ти сиротинців, притулків чи шкіл-інтернатів під час урочистого дійства з рук Святого Миколая.

Усі небайдужі можуть також долучитися до благодійної акції молитвою за дітей, придбавши одяг, взуття, книги, шкільне приладдя, засоби гігієни, ігри, забавки, спортивний інвентар, розмістивши скарбничку для пожертв у своєму магазині, аптеці, кафе тощо, надати транспортну підтримку, та й, зокрема, завітати самому до сирітського закладу.

Нагадаємо, що впродовж 1999-2011 років акції «Святий Миколай іде до сиріт» надали допомогу близько 1000 організацій і підприємств та десятки тисяч приватних осіб. Загальна сума зібраної допомоги у попередніх роках становить 1 мільйон 915 тисяч 019 грн.

Понад 1800 сирітських листів до Святого Миколая з інтернатів та дитячих будинків міста та області чекає на Вашу підтримку! Долучіться до творення гарного святкового настрою для цих дітей.

Джерело: Християнський портал Кіріос