Німецька клініка зробить знижку на реабілітацію юного херсонця 15 Листопада 2012 9:40

Усі в місті Херсоні чули історію Максима Наливкіна, який потребує комплексної відновлювальної терапії. У 2010 році Максим переніс гострий інсульт, і йому було встановлено діагноз «Наслідки гострого крововиливу в ліву півкулю головного мозку. Субарахноїдальний крововилив (САК). Тетрапарез спастично-дискінетичний з порушенням функції тазових органів». Максим переніс три операції, 5 місяців коми, 8 прооперованих пролежнів.

Батьки Максима зверталися в різні клініки в Україні та за кордоном, але чули у відповідь тільки відмову. Адже випадок дуже важкий, і гарантій ніхто не дає. Але в Німеччині знайшлася клініка, яка готова взятися за реабілітацію дитини. Після довгих переговорів клініка «Helios Klinik Hohenstücken», погодилася взяти дитину на курс лікування і зробить велику знижку на всі лікувальні процедури.

На даний момент представники фонду Устина Мальцева повідомили, що планують протягом місяця закрити проект зі збору коштів і на початку грудня місяця направити Максима Наливкіна на довгоочікуване відновлення в Німеччину.

Інформація надана Фондом Устина Мальцева