Daily Archives: 03.06.2013

У Рівному красою рятуватимуть життя онкохворих діток 3 Червня 2013 21:14

6 червня у Рівному в клубі «Le Chalet» (вул. Відінська, 39а) відбудеться Благодійний вечір «Краса врятує життя», присвячений Дню захисту дітей, організований Студією краси «Lucky» та Фундацією імені князів-благодійників Острозьких.

Клієнти ПриватБанку перерахували понад 700 тисяч гривень на придбання обладнання для порятунку недоношених немовлят 3 Червня 2013 21:07

За півтора місяця всеукраїнської акції «Заради життя!» клієнти ПриватБанку перерахували понад 700 тис. грн на придбання найнеобхіднішого обладнання, з допомогою якого рятуватимуть життя немовлятам, що народилися раніше строку.Як повідомили в банку, всього за час акції планують передати міським лікарням сучасне обладнання на суму більше 1 млн грн.

Лише 1 з 10 українських благодійних організацій публікують фінансові звіти 3 Червня 2013 20:57

90% діючих благодійних організацій в Україні не мають незалежної спостережної ради і не звітують податковій інспекції.З ухваленням нового профільного закону зареєструвати благодійне товариство, організацію чи фонд в Україні стало простіше. Навіть кілька фізичних осіб, які мають установчий акт, статут із прописаними цілями та очікуваними джерелами доходів, майже гарантовано отримають реєстрацію в Мін’юсті.