Monthly Archives: Липень 2013

В Києві відбувся вегетаріанський флеш-моб 31 Липня 2013 13:34

В київському парку ім. Т. Г. Шевченка був проведений незвичайний флешмоб «VEGANOVILL» в рамках програми Благодійного фонду Костянтина Кондакова «Я вегетаріанець». Красиві інсталяції, танцювальне шоу та море позитивного настрою подарували киянам прихильники здорового харчування.

Херсонська обласна дитяча лікарня отримала від благодійників медичне обладнання 30 Липня 2013 10:52

Райффайзен Банк Аваль та благодійний фонд «Запорука» надали благодійну допомогу Дитячій обласній клінічній лікарні Херсона для закупівлі апаратури, необхідної для моніторингу стану пацієнтів відділення онкогематології. Апарат для моніторингу стану пацієнта дозволяє відстежувати артеріальний тиск, дихання, температуру тіла та насичення крові киснем, сигналізуючи про зміни показників.

Під стінами лікарні «Охматдит» пройшла благодійна акція «Донори – дітям» 26 Липня 2013 10:44

Краплина крові може врятувати життя хворої дитини. Під стінами лікарні «Охматдит» пройшла благодійна акція «Донори – дітям». Її мета – заохотити людей здавати кров, адже це не лише шляхетно, а й корисно для здоров’я. Регулярне здавання крові стимулює імунітет і знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, кажуть фахівці.

1 серпня 2013 року відбудеться круглий стіл «Соціально відповідальний бізнес. Бути чи не бути?» 25 Липня 2013 11:56

1 серпня 2013 року БО «Шлях до майбутнього» організовує круглий стіл на тему «Соціально відповідальний бізнес. Бути чи не бути?», який пройде у прес-центрі інформаційного агентства Укрінформ.

На Волині збирають речі для вихованців Люблинецької школи-інтернату 24 Липня 2013 13:28

У Ковелі збирають речі для вихованців Люблинецької школи-інтернату. Ініціатори благодійного заходу – громадська організація «Молодь Волиніз. Автори ідеї заявляють: ми не збираємо гроші.