Monthly Archives: Вересень 2022

Олександр Максимчук про те, як центр NOVО розвиває медицину у Львові 29 Вересня 2022 13:59

Президент Асоціації благодійників України та Голова Наглядової Ради Медичного центру “NOVO” – Олександр Максимчук – в етері Медіа-хабу “ТВОЄ МІСТО” розповів про Медичний центр “NOVO”, про те, як він працює під час війни, про спектр медичних послуг, благодійні програми та загалом про стан розвитку медицини у Львові.

Лариса Мудрак стала Головою Наглядової ради Національного рейтингу «Компас благодійності України» 26 Вересня 2022 17:31

Правління Асоціації благодійників України, засновників Національного рейтингу «Компас благодійності України», прийняло рішення про формування Наглядової ради рейтингу та затвердження її складу. Відповідно до Положення про проведення Національного рейтингу «Компас благодійності України» керівником Наглядової ради є Голова. Головою Наглядової ради Національного рейтингу «Компас благодійності України» обрано та затверджено Ларису Мудрак – українську громадсько-політичну діячку, експертку з медійних питань, публіцистку, президентку Win Win Communication.

Військові за півціни можуть пройти медичні обстеження у Медичному Центрі NOVO у Львові 22 Вересня 2022 11:55

Із 50% знижкою учасники бойових дій мають змогу пройти МРТ, КТ-діагностику та інші обстеження в Медичному Центрі NOVO у Львові.

Вітаємо у дружній сім’ї Асоціації благодійників України дві організації! 18 Вересня 2022 13:12

16 вересня 2022 року на засіданні Правління було прийнято рішення прийняти до лав Асоціації благодійників України дві організації – Благодійну організацію «Благодійний фонд «Код нації» та Благодійну організацію «Благодійний фонд «Українська родина».

До Медичного центру NOVO з діловим візитом завітав д-р Михайло Левко зі штату Нью-Джерсі 17 Вересня 2022 14:56

13 вересня 2022 року до Медичного центру NOVO з діловим візитом завітав д-р Михайло Левко – меценат, медичний директор центру артриту та остеохондрозу штату Нью-Джерсі, віце-президент з фінансів Світового Конгресу українців, Голова правління Федеральної кредитної спілки NOVA UA.

Кошти на перший ударний дрон у рамках спільної програми Фонду Андрія Хливнюка та ПриватБанку зібрали менш ніж за тиждень 15 Вересня 2022 11:43

Менше ніж за тиждень благодійних зборів на спільну програму “Фонд Андрія Хливнюка. Ціль – 10 дронів” та ПриватБанку, зібрали понад 2 мільйони гривень! Саме така вартість ударного дрону Punisher, і це означає, що завдяки пожертвам українців, на один дрон до цілі з десяти стало ближче.  

Розпочався 5-й навчальний рік в IT Academy від Благодійного фонду “Благомай” 8 Вересня 2022 12:42

Благодійний фонд “Благомай” розпочав 5-й навчальний рік GoFriends IT Academy! ⠀Вже почали свій шлях до опанування сучасної професії в айті 20 випускників із дитячих будинків та центрів для переселенців. Для їх відбору провели:

Вітаємо з Міжнародним дем благодійності 5 Вересня 2022 12:10

Сьогодні – 5 вересня – відзначається Міжнародний день благодійності. Вітаємо всіх колег з професійним святом, всіх благодійників, благодійні фонди, волонтерів, меценатів та тих, хто хоч раз в житті допоміг нужденному, зробив добру справу! Дякуємо людям, які допомагають іншим, не залишають в біді та наближають нашу перемогу. У цей день хочеться побажати всім нам терпіння, наснаги […]

У США відбувся благодійний концерт до Дня Незалежності України 2 Вересня 2022 13:31

28 серпня у Сполучених Штатах Америки відбувся благодійний концерт музикантки з Брукліна – Акіко Паволки, присвячений Дню Незалежності України. Захід організував та провів Ukraine Assistance Fund, який є представництвом Асоціації благодійників України в США.