Monthly Archives: Жовтень 2022

Участь у Форумі власників та керівників медичних клінік 22 Жовтня 2022 13:24

Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук та член Правління Асоціації Андрій Іонов, які є членами Наглядової ради Благодійної установи «Медичний центр «Ново»», взяли участь у дев’ятому Форумі власників та керівників медичних клінік. Цьогорічна тема зустрічі: “Медичний бізнес: адаптація до війни”. Повномасштабна війна змінила всі сфери докорінно і стала для кожного найбільшим викликом.

Продовжуємо приймати заявки на участь у Національному рейтингу “Компас благодійності України” 20 Жовтня 2022 13:16

Шановні колеги! З початком війни всі ми, хто займається благодійною чи волонтерською діяльністю, задали собі питання: де шукати гроші, бо нові виклики потребують нових масштабніших ресурсів. І багато хто, швидко зорієнтувавшись, вирішив шукати ці гроші за кордоном. Але для цього, зокрема, потрібно залучати нові для нас фандрейзингові та маркетингові інструменти, бо на Заході є свої […]

Вітаємо наших Захисників і Захисниць 14 Жовтня 2022 13:44

Сьогодні ми вітаємо Захисників і Захисниць: найхоробріших серед хоробрих, найсильніших серед сильних, найлюдяніших серед людяних.

Оприлюднено перші результати Національного рейтингу «Компас благодійності України» 13 Жовтня 2022 15:57

18 серпня 2022 року Асоціація благодійників України запустила проєкт – Національний рейтинг «Компас благодійності України». Протягом першого місяця з дня оголошення, ми удосконалювали систему рейтингування та отримували перші заявки на участь. Протягом наступного місяця над оцінюванням заявок та роботи благодійних організацій працювала Експертна рада рейтингу.

Представники Асоціації благодійників України відвідали Бучу під Києвом 5 Жовтня 2022 17:11

4 жовтня 2022 року невелика делегація представників Асоціації благодійників України (Олександр Максимчук, Марина Антонова та Оксана Лобко) відвідали Бучу під Києвом. Під час візиту Президентом Асоціації благодійників України Олександром Максимчуком було вручено сертифікат про дійсне членство в Асоціації давнім партнерам Асоціації – Благодійному фонду «Українська родина». БФ «Українська родина» та його очільниця Галина Симха опікуються Бучанською спеціалізованою […]

Вітаємо з Міжнародним днем лікаря! 2 Жовтня 2022 19:19

Шановні друзі, шановна медична спільното! Від імені Асоціації благодійників України та Оргкомітету Національного конкурсу “Благодійна Україна” ми щиро вітаємо вас з професійним святом – Міжнародним днем лікаря! Щоденна праця та місія лікарів – вкрай важлива та необхідна для кожного з нас.