Monthly Archives: Серпень 2022

Медичний центр NOVO безкоштовно провів майже 1000 обстежень тим, хто постраждав від війни з рф 29 Серпня 2022 11:29

Медичний центр “NOVO” – член Асоціації благодійників України та логістичний оператор благодійної програми АБУ #CharityHelpUA –  #NOVOhelp – безкоштовно провів близько 1000 консультацій та діагностичних обстежень дітям і тим, хто постраждав від початку повномасштабної війни росії проти України.

Ще одна партія медичних джгутів-турнікетів передані українським військовим 26 Серпня 2022 13:19

Ми продовжуємо реалізовувати свою благодійну програму #CharityHelpUA. Ще 150 медичних джгутів-турнікетів поїхали до хлопців на Схід за сприяння нашого логістичного партнера, члена Асоціації благодійників України – Українського фонду благодійництва.

Ukraine Assistance Fund запрошує на благодійний концерт музикантки з Брукліна – Akiko Pavolka 23 Серпня 2022 17:32

28 серпня 2022 року Ukraine Assistance Fund запрошує на благодійний концерт музикантки, композиторки та педагогині з Брукліна – Akiko Pavolka. Авторська музика мисткині поєднує поп і джаз із музикою її рідної Японії.

Асоціація благодійників України запускає новий проєкт – Національний рейтинг «Компас благодійності України» 18 Серпня 2022 12:17

Асоціація благодійників України запускає новий проєкт – Національний рейтинг «Компас благодійності України».

92-га механізована бригада терміново потребує пожежну машину: відкрито збір коштів 12 Серпня 2022 14:44

Пожежна для ЗСУ. Друзі, розпочинаємо збір коштів на закупівлю пожежної машини для 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, яка боронить Харків та Харківщину.

Ще одна партія медичних джгутів-турнікетів передані українським військовим 4 Серпня 2022 13:17

Асоціація благодійників України  продовжує передавати медичні джгути-турнікети  та засоби тактичної медицини українським військовим в рамках благодійної програми #CharityHelpUA. На минулому тижні ми передали турнікети «Дніпро», американські індивідуальні аптечки, ізраїльські бандажі для воїнів 72 та 95 бригад.

Внаслідок обстрілу Миколаєва загинув власник компанії «Нібулон» – Олексій Вадатурський 1 Серпня 2022 14:55

Внаслідок масового ракетного обстрілу Миколаєва, в ніч на 31 липня, загинув генеральний директор сільськогосподарського підприємства «Нібулон», український агропідприємець, Герой України, меценат – Олексій  Вадатурський. У будинок підприємця влучив російський снаряд. Разом з ним загинула і його дружина – Раїса Вадатурська.