Президент Асоціації благодійників України взяв участь у прямому ефірі радіомарафону «Євромайдан онлайн» 2 Грудня 2013 18:55

Президент Асоціації благодійників України взяв участь у прямому ефірі радіомарафону «Євромайдан онлайн»

2 грудня 2013 року Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук взяв участь у радіомарафоні «Євромайдан онлайн» – спільного проекту Громадського радіо та радіостанції «Європа Плюс» 107 FM.

У прямому ефірі Олександр Максимчук розповів про звернення Правління та Наглядової ради Асоціації благодійників щодо ситуації в Україні. Нагадаємо, раніше у цей же день під час прес-конференції в інформаційному агентстві «Укрінформ» було оприлюднене звернення Правління та Наглядової ради Асоціації, яке містить заклик до благодійної спільноти підтримати людей на Євромайданах та приділити особливу увагу діяльності установ гуманітарної та соціальної сфер.

Відповідаючи на запитання ведучого Максима Буткевича, Президент Асоціації підкреслив, що українське суспільство вже пройшло точку неповернення, і сьогодні люди швидше реагують на несправедливість, на те, що влада може забрати їх право на європейський вибір. «Благодійність – це пріоритет у розвитку громадянського суспільства, – сказав Олександр Максимчук. – І сьогодні на євромайданах благодійники, можна сказати, роблять свою звичну роботу».

Він зазначив, що організації – члени Асоціації, які мають офіси у центрі Києва, приймають на ночівлю і харчують учасників мирної акції на Майдані Незалежності, які приїхали до столиці з різних куточків України. «Зараз благодійники швидко організовуються самі, дивляться на навколишню ситуацію і приймають правильні рішення», – сказав Олександр Максимчук.

Радіомарафон триває. Його можна послухати на хвилях радіостанції «Європа Плюс» 107 FM, або ж за посиланням http://europa.fm/audio.