У Києві пройшов благодійний турнір з волейболу «Разом до Перемоги» 10 Липня 2023 12:36

9 липня, у київському парку «Муромець», пройшов благодійний, аматорський турнір з волейболу «Разом до Перемоги».

У турнірі взяли участь 13 команд. Завдяки турніру було зібрано 42 846 грн., всі зібрані кошти будуть передані 54 ОМБР батальйону К2 на закупку дронів камікадзе.

Організатором турніру виступила християнська церква InTouch. Очільник церкви – Дмитро Костирко – член Асоціації благодійників України та багаторічний партнер асоціації в організації регіональних етапів Національного конкурсу «Благодійна Україна» –  «Благодійна Вінниччина» та «Благодійна Київщина». Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну  Церква InTouch та її прихожани допомагають 54 ОМБР батальйону К2.

Захід відвідала виконавча директорка Асоціації благодійників України – Оксана Лобко. Вона виступила з вітальним словом до учасників турніру.

На заході були присутні: Олександр Мендусь від Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»; Алла Шлапак, депутатка Київської міської ради, доктора економічних наук, завідувачку кафедри міжнародної економіки Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка; Володимир Іванов, олімпійський чемпіон з волейболу; Олена Гребенюк, оперна співачка та волонтерка.

Спонсори турніру: Спортивний комплекс «Finns»; Будівельна компанію IQ Development; ТОВ «Домофон Інжінірінг».

Ціль турніру: зібрати  100 000.00. Ви ще можете долучитися до збору коштів: посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/GaC2K8UxL та номер картки банки: 5375 4112 0743 3637.