Monthly Archives: Грудень 2012

Сьомий благодійний «Аукціон надій» зібрав 236 тисяч гривень 28 Грудня 2012 14:31

Щорічна студентська благодійна акція Університету банківської справи Національного банку України – VII «Аукціон надій» – відбулася 27 грудня 2012 року в Київському національному академічному театрі оперети.

В Ужгороді провели благодійну акцію «Дай лапу, друже!» 28 Грудня 2012 11:41

Нещодавно у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» було проведено благодійну акцію «Дай лапу, друже!» Ініціювали цей захід учнівський парламент «ПАДІЮНу» спільно з Ужгородською організацією «Зоошанс».

Проект «Зелена скринька» стартував на Закарпатті 27 Грудня 2012 11:56

Зараз на Миколая діти можуть отримати будь-які подарунки, все залежить від доходів батьків. Проте є сім’ї, які не можуть собі цього дозволити. На Закарпатті уже давно діє проект «Зелений дім» Благодійного фонду «Терра Деї», в рамках якого багатодітні родини мають змогу отримати подарунок на Різдво та Паску.

Журналісти вручать подарунки від Діда Мороза ВІЛ-позитивним дітям в ОХМАТДИТ 26 Грудня 2012 12:32

Журналісти київських видань привітають з новорічними святами дітей, що перебувають у Клініці для лікування дітей з ВІЛ/СНІД при Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ». Представники мас-медіа візьмуть на себе приємну місію доставити  подарунки, які діти замовили у Діда Мороза. Цього року новорічну акцію для маленьких пацієнтів клініки ініціював МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» за […]

Банкіри Херсона стають «Ангелами добра» 26 Грудня 2012 11:49

Колектив банку «Південний» приєднався до соціально-благодійної акції Фонду Устина Мальцева: «Стань ангелом добра для дітей-сиріт». Мета акції – зібрати і передати іграшки, канцелярію, розвиваючі ігри та багато іншого в новорічні свята дітям з дитячих будинків і багатодітних родин.

Державний комітет телебачення та радіомовлення України та Асоціація благодійників України домовилися про співпрацю 24 Грудня 2012 17:26

Державний комітет телебачення та радіомовлення України та Асоціація благодійників України уклали Меморандум про співробітництво. Документ підписами скріпили голова держкомітету Олександр Курдінович і Президент Асоціації Олександр Максимчук.