Monthly Archives: Листопад 2012

У Києві традиційно стартує благодійна акція «Крок до щастя» 30 Листопада 2012 9:31

Благодійна акція «Крок до щастя» проходить вже два роки, і за цей час в її рамках новорічний настрій отримали понад 2500 діток-сиріт, вихованців дитячих будинків, шкіл-інтернатів та дітей, позбавлених батьківської опіки. Унікальність цієї акції полягає в тому, що її ініціаторами та, по суті, голонвими дійовими особами є волонтери – діти та підлітки, які хочуть зробити свята для […]

У Львові відкривають благодійну «Приймальню святого Миколая» 29 Листопада 2012 17:26

Студенти НУ «Львівська політехніка» стануть добрими Миколайчиками для онкохворих дітей. До благодійної акції може долучитися кожен охочий. Про це повідомили сьогодні у прес-службі ЛМР.

«Громадський актив Умані» повертає здоров'я хворим дітям 29 Листопада 2012 10:45

«Гривня, що рятує життя» – саме з так називається благодійна акція, ініційована ГО «Громадський актив Умані» (ГАУ), що вже протягом 5 місяців діє в місті. Мета цього проекту – допомога багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, допомога в лікуванні тим, хто цього дійсно потребує, придбання медичних препаратів для місцевих закладів охорони здоров’я. Про підсумки ще одного етапу акції та […]

Національний День корпоративного волонтерства та тиждень добрих справ 28 Листопада 2012 14:58

26 листопада Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» провів презентацію другого Національного Дня корпоративного волонтерства та організував speed dating компаній з громадськими організаціями.

20 грудня в Києві пройшов ІІІ Національний конгрес «Благодійна Україна» 27 Листопада 2012 15:36

20 грудня 2012 року в Києві у Міському будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) пройшов ІІІ Національний конгрес «Благодійна Україна», організований ВБО «Асоціація благодійників України».

Для учнів сільських шкіл Миколаївщини проведено «Олімпійські ігри» 27 Листопада 2012 10:54

В дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі відбулося спортивне свято «Олімпійські ігри», в якому взяли участь діти сільських шкіл Жовтневого району Миколаєва.

У Чернівцях відбулася благодійна екологічна акція «Зелене довкілля дітям» 26 Листопада 2012 15:16

Студенти прибрали територію, прилеглу до школи-інтернату «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей», що знаходиться на вулиці Винниченка, 119.