Monthly Archives: Жовтень 2012

Сформовано початковий склад Медіа-ради Національного конкурсу «Благодійна Україна» 31 Жовтня 2012 16:32

До Медіа-ради конкурсу «Благодійна Україна» увійшли представники державних органів влади і впливових громадських організацій, які курують роботу ЗМІ, відомі журналісти. Зокрема, допомагатимуть популяризації конкурсу в медіа заступник Голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак, почесний голова Незалежної асоціації телерадіомовників України Тетяна Лебедєва, заступник голови Державного комітету телебачення та радіомовлення України Дмитро […]

У Мукачеві збиратимуть іграшки для дітей 31 Жовтня 2012 12:27

Почуття благодiйностi є, по суті, готовністю віддавати частину своєї власностi людям, котрi потребують матерiальної пiдтримки. Основним мотивом, що спонукає до благодiйностi, є милосердя, усвiдомлення важливостi чи крайньої необхiдностi допомогти, значно рiдше – надлишок матерiальних благ. Велика кiлькість церков та релiгiйних органiзацiй заохочують до добрих справ своїх вiруючих, мотивуючи тим, що благодійність винагороджуеться Провидiнням. Явище доброчинності […]

Для сільських бібліотек у Львові зібрали 270 книг 31 Жовтня 2012 10:34

У межах благодійної акції «Українські книжки – сільським бібліотекам» у бібліотеках Львова з початку жовтня зібрано 270 книг. Про це у коментарі ZAXID.NET розповіла прес-секретар громадської організації «Форум видавців» Катерина Судин.

У Сумах пройде благодійна акція «Автомобілісти дітям» 30 Жовтня 2012 13:44

Сумські автомобілісти проведуть традиційну благодійну акцію «Автомобілісти дітям».

Діти сакських міліціонерів подарували іграшки дітлахам з інтернатів та дитячих будинків 30 Жовтня 2012 11:54

Працівники сакської міліції активно включилися в проведення благодійних заходів в рамках міської акції «Подаруй іграшку дітям».

Карітас Київ надав допомогу 160 бідним людям 29 Жовтня 2012 16:25

Благодійний фонд «Карітас Київ» спільно із «КМБФ «Фудбенк», «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», «Крафт фудз Україна» та ще ряду компаній у Всесвітній день продовольства (16 жовтня) та День працівників харчової промисловості надав допомогу потребуючим людям.

Чернівецькі школярі збирають книги для дитбудинків 29 Жовтня 2012 14:26

З 1 листопада стартує акція «Подаруй книгу дитині з дитбудинку», зорганізована учасниками молодіжного клубу «Діалог» Чернівецького міського палацу дітей та юнацтва.

На благодійному ярмарку в Кривому Розі збирали кошти на лікування важкохворої молодої мами 29 Жовтня 2012 10:34

Як повідомили організатори, магазин «Свiт мам» і артклуб «Скринька Пандори», благодійна акція в підтримку молодої мами Наталі Шапіро, якій поставлено страшний діагноз – рецидив рака лімфовузлів, стартувала в Києві завдяки зусиллям Яни Клочкової та Даші Малахової. Зараз благодійну естафету перейняв і Кривій Ріг.

У Львові пройде благодійний флеш-моб на підтримку навчально-реабілітаційного центру «Джерело» 26 Жовтня 2012 13:10

26 жовтня 2012 року о 15:00 год. у Львові на площі Ринок, перед міською Радою запальним флеш-мобом розпочнеться благодійна акція в підтримку центру «Джерело» «Подаруй особливій дитині тепло».