Daily Archives: 04.09.2012

Вийшов черговий номер журналу «Музейний простір» 4 Вересня 2012 15:28

За підтримки Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» та Міжнародного фонду «Відродження» побачив світ черговий, четвертий номер часопису «Музейний простір», що видається ГО «Український центр розвитку музейної справи».

«Зелена сцена» допомагає людям 4 Вересня 2012 14:57

Благодійний продаж рукодільних виробів у рамках проекту «Зелена Сцена» відбудеться в Чернігові 7 вересня, у п’ятницю. Організатори ярмарку планують допомогти у зборі коштів на лікування Андрія Меського. У 18-річного хлопця медуллобластома – рак головного мозку. У березні йому вже видалили пухлину в Інституті нейрохірургії (м. Київ). Потім настали довгі дні реабілітації. Хлопець закінчив курс променевої […]

Допомога дитячим будинкам Тернопілля 4 Вересня 2012 13:07

Тернопільський обласний благодійний фонд «Майбутнє сиріт» разом з випускниками інтернатних закладів допомагає дітям-сиротам та дитячим будинкам Тернопільської області.

Британський принц Ендрю з благодійною метою підкорив найвищу будівлю Європи 4 Вересня 2012 10:24

Син королеви Великої Британії Єлизавети II принц Ендрю здійснив спуск з найвищої будівлі Європи, лондонського хмарочоса Shard. Таким чином герцог Йоркський підтримав учасників заходу зі збору коштів для фондів Outward Bound Trust і Marines Charitable Trust Fund. Про це повідомляє Euronews.