Monthly Archives: Жовтень 2013

1 листопада – Kiev Vegan Day 31 Жовтня 2013 16:34

1 листопада цього року в місті Києві відбудуться масштабні заходи по відзначенню Міжнародного дня вегана (людини, що повністю виключає з раціону та вжитку продукти тваринного походження). Одна з центральних подій святкування відбудеться у вільному просторі «Циферблат» на вул. Володимирській, 49А. Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова проводитиме пізнавально-розважальних захід про Vegan Society для всіх бажаючих.

Чернівецька молодь організувала благодійний аукціон 30 Жовтня 2013 16:07

Для підтримки маленьких пацієнтів Чернівецького обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи ГО "Захист" провела благодійний аукціон.

Рівнян закликають долучитись до благодійної акції 30 Жовтня 2013 11:26

Рівненський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Рівненським обласним та Рівненським міським осередками «Ліги соціальних працівників України» протягом жовтня-листопада проводить благодійну акцію «Готуємо дітей до зими» для дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах .

У Львові для дітей з малозабезпечених сімей відбувається проект «Квиток до успіху» 29 Жовтня 2013 14:53

«Квиток до успіху» – це соціальний проект, метою якого є надання обдарованим дітям з малозабезпечених сімей унікального шансу на краще майбутнє. Проект відбувається за ініціативи бізнес-клубу «Клуб Ділових Людей» та за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, повідомили у прес-служба ЛМР.

Молодіжний благодійний бал підтримає дітей із вадами зору 28 Жовтня 2013 16:56

17 листопада в приміщенні Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України відбудеться IV Молодіжний благодійний бал. Виручені кошти організатори заходу передадуть дітям із вадами зору, що навчаються у спеціалізованих школах не лише міста Києва, а й інших міст України.